Vårt sovrum, tävling och helg!

Idag visar jag några bilder från 20-talsvillan. Ni får kika in i vårt sovrummet som vi renoverade efter att vi haft huset uthyrt (…ni vet när vi under en period bodde på Jylland i Danmark.) Inspiration hittade jag i bilder som visades från Therese Sennerholts hem, där just denna tapeten var uppsatt i ett av rummen. Men jag valde att tapetsera bilden lite okonventionellt. Vanligast är att man tapetserar fondväggen bakom sängen men jag valde att göra tvärtom. Både för att se effekten (…som inredare experimenterar jag ofta i mitt egna hem!) samt att jag ville se tapeten från sängen. Inbillar mig också att det kanske inte är så bra feng-shui och sova mitt på vägen, på en bro 😉 ! Fototapet ger en fantastisk känsla och ger rummet ett djup man inte kan uppnå med färg. Det blir väldigt effektfullt. Just nu kan du vinna en valfri fondvägg här på bloggen -egendesignad eller från Mr Perswalls kollektioner till ett värde av 3700kr. Klicka HÄR tävlingen pågår bara tom imorgon. Önskar er en fin helg! Kram // Sofie  

 

Bilder: room by sofie

2 reaktioner på ”Vårt sovrum, tävling och helg!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *