Hemma hos Therese Sennerholt

Igår sprang jag över de här bilderna från Therese Sennerhols inte helt otippade, svartvita hem. Kan inte sluta titta på tapeten ovan, som ger ett fantastiskt djup i rummet. Dock lite kluven om jag skulle tycka det var häftigt eller läskigt att sova där??! Gillar köket bäst, snyggt med den kolsvarta väggen mot vita prints med vita ramar. Fler bilder och hela artikeln hittar du HÄR.

Bilder: Ann Lindberg via SvD

2 reaktioner på ”Hemma hos Therese Sennerholt”

  1. Room of karma

    Underbar fondvägg! jag gillar inte fondväggar i vanliga fall, men denna var totalt underbar! Inspirerande inlägg!

    Kram CC

  2. Oj… jag som är åksjuk hade nog trillat av sängen och kräkts… 🙂
    Häftig kan jag instämma med men att se den på bilden räcker för mig. 🙂

Kommentarer är stängda.