Vinn fototapet från Mr Perswall.

Första advent idag vänner och det firar vi med tävling här på bloggen. Du har denna veckan chans att lägga vantarna på hela 12m2 egendesignad tapet eller valfri tapet ur Mr Perswalls kollektioner. (Totalt värde ca 3700 kr). Svara på frågorna nedan och du är med i tävlingen.

1) MrPerswalls senaste kollektion innehåller motiv från en mycket känd storstad,vilken? 2) Vilken modern och idag levande formgivare skulle du vilja se göra ett samarbete med Mr Perswall? 3) Vilken tapet skulle du välja om du vann och var skulle du tapetsera med den? Motivera kort!

För mer inspiration, gilla Mr Perswall på Facebook. Tävlingen pågår till lördag 8/12 kl 23:59 och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Lycka till!

Pressbild: Mr Perswall

37 reaktioner på ”Vinn fototapet från Mr Perswall.”

 1. Godmorgon!
  New York heter staden och jag hade gärna sett ett samarbete med Tom Dixon. Ett spännande resultat tor jag.
  Rooftop från just senaste kollektionen hade gärna fått pryda hemmet!
  Trevlig första avent!

 2. 1. New York
  2. Ett samarbete med Jenny von Döbeln, Mini Empire, hade varit önskvärt. Jag älskar hennes illustrationer!
  3. Bouquet från Urban Nature är underbar! Jag har tittat och trånat efter den länge. Den skulle lyfta vårt allrum till max.

 3. 1. New York
  2. Anna James som till vardags formger snygga möbler
  3. Kommer tyvärr inte in på deras sida för att hitta korrekt namn på tapeten… Men min favorit är i alla fall en av betongvarianterna och jag skulle tapetsera den runt ett hör i tv-rummet som just nu genomgår förvandlingen från lantlig pärlspont till mer urban/punkig stil.

 4. 1) New York
  2) Harri Koskinen. Kanske inte den första du tänker på när det gäller tapeter, men hans formspråk för allt annat är helt underbart och det skulle vara intressant att se hur han skulle tolka tapeter.
  3) Concrete Build To Last hade varit en dröm att tapetsera i sovrummet bakom sängen. Jag har en stram svart himmelssäng som inte riktigt kommer till sin rätt i ett rum med fyra vita väggar, betongtapeten från Mr Perswall skulle både få sängen och rummet att ”poppa”!

 5. 1. New York
  2. Ylva Skarp. Skulle vara spännande att se hur hennes tapeter skulle bli 🙂
  3. Kan tyvärr inte komma in på Mr Perswalls sida – har inte funkat på hela dan. Men den första jag kan komma på är den fantastiskt snygga ”Concrete – Build to last” . Den skulle jag ha i sovrummet vilket är sorgligt eftersatt i vårt hus. Men med den här tapeten skulle det vara en fröjd att få gå och lägga sig på kvällarna 🙂

 6. 1. New York
  2. Martin Maison Margiela, skulle bli extremt spännande och trendigt!
  3. Jag skulle välja en barntapet, eftersom barnens rum hela tiden blir underprioriterat, och då skulle det förmodligen bli den med världskartan, fast jag skulle givetvis låta barnen vara med och bestämma exakt vilken…

 7. Hei
  1. New York
  2. Amerikanske Pixie Campbell
  3. Tapeten ” Teatime Pots & Shelf ” på kjøkkenet hadde vært et visuelt løft for rommet.

 8. 1. New York
  2. Carolina Gynning
  3. Jag skulle vilja sätta upp stones för att täcka våran fula vita glasfibervägg som någon dum människa valde att förstöra ett helt rum med.

 9. ETT ÄR NEW YORK
  TVÅ KARIN MANNERSTÅL
  STOCKHOLM SKYLINE
  DEN SKULLE JAG SÄTTA I MITT SOMMAR I GARAGET RUM DÄR JAG ÄR MED MINA KOMPISAR OCH SER PÅ TV OCH SPELAR SPEL

 10. 1. New York
  2. En finsk designare fra fx Marimekko eller Iittala, kanske Maija Louekari.
  3. Art og flying eller I see the light. Håller på och innredar ett tonårsrom i ett garage. Ska bli ett coolt rum, concrete golvfliser, en rå concrete vagg och en cool fototapet fran Mr Perswall såklart på ena vaggen 🙂

 11. 1. New York
  2. Lisa Rinnevuos illustrationer eller Cassandra Rohdins söta barnmotiv.
  3. Jag önskar en fondvägg i mitt gråtrista bleka vardagsrum, en fondvägg med nått härligt motiv skulle få det att lysa upp lite mer och göra det lite mer personligt och mysigt.

 12. 1.New York!
  2. David LaChapelle,skulle va häftigt med hans coola fotokonst på väggen.
  3.Jag gillar bilden på dörren ifrån bilden ovan.Den skulle få pryda väggen i vårt kontors rum som vi har pratat om att göra iordning nu i några år.Har en fruktansvärt ful och sliten tapet,och jag har spanat på tapeter nu ett tag och jag gillar som sagt bilden ovan.
  Alexandra.

 13. johanna Stenmann

  1. New York
  2. Samarbete med någon av våra duktiga svenska grafiker hade varit kul, Ylva Skarp, Therese Sennerholt eller Isa Form.
  3. Vilken som helst av tapeterna från Hide & Seek hade lyft pojkarnas lekrum. Samtliga tapeter i den kollektionen är fantastiska!

 14. Hejsan!
  1: New York
  2:Filippa K
  3: Oj så svårt. Antingen en barntapet till min sons rum; tex cartoon city. Eller Flatiron som är så cool till vårat vardagsrum! Hade passat så bra där!
  Mvh
  JK

 15. 1. New York
  2. Sofia PR – hon är både spännande och stilren samtidigt!
  3. Jag skulle nog välja en concrete- tapet till sovrummet, det är just nu förfärligt trist!

  Håller tummarna 🙂

 16. 1. New York
  2. Sara Berner – hennes mönster skulle passa jättebra som tapetmönster. Sagolandskapen med djur skulle bli fina barntapeter med mycket att upptäcka och fantisera kring.
  3. Whole Wide World – min dotter får äntligen eget rum som jag skulle vilja tapetsera med denna tapet.

 17. 1. New York
  2. Det vore intressant att ge en ganska okänd illustratör chansen, tex Adbåge eller Maria Wall. Men det vore också otroligt intressant att se vad Isa eller Ylva Skarp skulel hitta på.
  3. Det skulle vara roligt att överraska min 11-åriga dotter med en vacker tapet. Vi håller på att bygga om hennes rum och hon har levt i byggdamm alldeles för länge. Hon är så tapper och klagar inte, därför vore det kul med något oväntat som hon skulle blir överlycklig av. Tex tapeten Bouquet, den skulle passa perfekt!

 18. 1. New York
  2. Ett samarbete med fotografen Andreas Lind tror jag skulle bli spännande, han har verkligen förmågan att få fotokonst att bli kusligt levande. Att integrera hans känsla i ett rum tack vare en fototapet av Mr Perswall tror jag skulle bli en succé!
  3. I februari flyttar jag och min man äntligen till vårt ”första egna” hem. Tacksamheten och den goa känslan när man stiger in i vår ny hall hoppas jag ska ska kunna kännas i ”väggarna” tack vare den fina betongtapeten från Mr Perswall.

 19. 1. New York
  2. Slotts Barbro, välkänd kurbits målare från Borlänge. Tänka att få hennes svart/vit/gråa kurbits på en hel vägg.
  3. Boquet, så nära kurbits som möjligt. Gärna i alla rum men först och främst i en nyrenoverad del av gillestugan.

 20. Svaret på första frågan är new york, denna fantastiska stad!
  Svaret på den andra frågan är enligt mig Lars Lerin, en fantastisk konstnär!
  Och svaret på den tredje frågan är iallafall idag rooftop från fotokollektionen från new york 🙂 men med så mycket fint i butiken så kan det ändras snart!

 21. 1) Senaste kollektion innehåller motiv från New York 2) Jag skulle gärna vilja se ett samarbete med Mads Berg då jag inspireras av hans modernitet blandat med vintage 3) Jag
  skulle välja Harlem ur kollektionen New York memories! Jag har i många år haft en dröm om att få bo och inreda en ”loftvåning” (rustikt) och tillsammans med Harlem kan jag förverkliga en liten del av den drömmen och tapetsera vårt kreativa rum (kontor) och låtsas att det är riktiga tegelväggar högst upp i en byggnad i New York där kreativiteten flödar!

 22. 1. New York
  2. Ingen designer men en kvinna med fingertoppskänsla för styling, Lotta Agaton såklart!
  3. Concrete – build to last. Vårt vita hav till vardagsrum behöver en mer ruff look. Vitt i all ära, men nu vill jag prova något nytt!

 23. 1. New York
  2. Jag skulle vilja se ett samarbete med någon av tjejerna (Sofia Lagerkvist, Charlotte von der Lancken och Anna Lindgren)som är med i designgruppen Front . De har bland annat gjort den urläckra Häst lampan och kanin lampan åt MOOI.
  3. Jag hade valt Dusty Patina från kollektionen Expressions. Den hade jag tapetserat i vårt sovrum som en fondvägg och låtit väggen vara som en sänggavel i sig. Den är perfekt rå och rustik och hade passat riktigt snyggt mot våra gamla sockerlådor som sängborg

 24. Pingback: Utpräglad perfektionism... | [room] by sofie

 25. Pingback: Vinnaren av 12 kvm tapet är.... | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *