Bloggutmaning; Din favorit just nu.

Innan jag däckade på huvudkudden igår, fick jag en idé till dagens blogginlägg. Vi som bloggar dagligen har ju ibland lite idétorka -right? Så jag tänkte hjälpa er alla lite på traven. Det är helt enkelt dags för en bloggutmaning. Hoppas ni gillar och vill hänga på. Temat är; Vilken är din favoritpryl just nu? Ladda upp ett inlägg på din blogg berätta varför just den din favorit. Skicka länken till mig och jag gör en lång lista på alla bloggar som deltar. Det kan vara allt från en möbel (…som vi körde förra gången!) ett ipadfodral, en bild på barnen, ett loppisfynd. You name it! Det ska bli SÅ spännande att se alls bidrag, det kommer bli en härlig blandning är jag övertygad om.   

Just nu tokgillar jag mina nya Lempi-vinglas från Iittala. Ett härligt gäng står redo för toppa sommarens dukningar,grillkvällar och spontana vinmiddagar med nära och kära. I can´t wait. Den nya lila färgen bara helt underbar. I min fotostyling fick också ett gäng vykort agera rekvisita. Jag hittade dem HÄR igår. Det är Josef Kubitsa helsköna kort. Fraser tagna från några av världens största låttitlar. Ni som följer mig och min blogg vet att jag gillar god design -men funktionen är inte helt oviktig. Är du singel, aningen blyg är det bara att ta med ett gäng kort till krogen. Lämna fram ett passande budskap; Do you wanna dance? Eller lite senare på kvällen; Is it me your looking for? Nu är ju jag varken singel eller går på krogen, men jag gillade liksom hela idéen. Välkomna att hänga på månadens bloggutmaning! Kram // Sofie

Bilder och styling: [room] by sofie

Bloggande utmanare;

Jag och INREDNING.

Hus nummer nio.

Amnanda Rodriguez

Walk on wood.

Anna Inreder.

Creative Living.

110 kvadrat.  

Proforma. 

Knaada.

Retrolyckan.

Frida Franckie.

 Stil Inspiration.

Tankebubblor.

Holmlunds Hem.

Loppislistan.

Interiörbloggen.

Hannas inspo.

Ljuvliga Ting.

Rum och Rabalder.

Turtledesign.

Malin inredare.

30 reaktioner på ”Bloggutmaning; Din favorit just nu.”

 1. Pingback: knaada › Att göra Pom-poms

 2. Härlig färg på de glasen! Jag har också hoppat på utmaningen och svarar på din fråga i min blogg! 🙂 Ha det bra. / Nilla

 3. Pingback: Stilinspiration » My favourites

 4. Pingback: Styling -with a little help. | [room] by sofie

 5. Pingback: Ledig jobbdag?! | [room] by sofie

 6. Pingback: Favoritpryl just nu – bloggutmaning

 7. Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it’s truly informative. I’m gonna watch out for brussels.
  I will be grateful if you continue this in future.
  Lots of people will be benefited from your writing.
  Cheers!Darby

 8. Pingback: Knaada | Att göra Pom-poms

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *