Sammanfattning av dagen.

Idag har jag haft en rolig dag på jobbet. Träffat intressanta människor i branschen, lärt mig ett och annat om foto, upptäckt nya guldkorn i Malmö. Jag har stått mitt på Södergatan och blivit fotad med S T O R kamera i lunchrusning. Ja, det har varit en annorlunda dag- minst sagt. Bilden får sammanfatta dagen. Den är tagen på Sopstationen som är en härlig, stor och annorlunda loppis i Malmö. Besök den nästa gång du är i Malmö är mitt tips. Skylten på dörren gjorde min dag 🙂 ! Hoppas ni också haft en bra dag. Kram // Sofie 

Bild: André de Loisted

2 reaktioner på ”Sammanfattning av dagen.”

  1. Där har jag fyndat mycket fina saker. För ”fynda” gör man alltid när man handlar på såna ställen. Men där är faktiskt lite halvskumt också emellanåt tycker jag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *