Styling till reklamfilm

20120601-124955.jpg
Tänkte dela med mig av en ”in action” bild. Kanske rent av kan bli en ny kategori här på bloggen…!? Ni är många som efterfrågar bilder från uppdrag och annat jag är ute på. Nåväl, just nu är jag mitt uppe i att byta ut torkade blommor och växter (…nej, dem var färska från början!!) mot välmående mer passande för nästa veckas fotosession. Ett reklammaterial ska spelas in här, i detta finfina stenhus utanför Lund. Keramikskålen på bilden kommer från Tine K, stolar och lampa från Kartell och naturmatta under bordet kommer från Ikea. Gröna puffar uppsydda av Save my sofa. Garbotavla kommer från Mio och Zebrapuffar från Jysk. Ja, det var nog det! 🙂 Fortsatt fin torsdag till er alla! Kram // Sofie

Bild : [room] by sofie

3 reaktioner på ”Styling till reklamfilm”

  1. Snyggt hörrdu! Gillar den där keramikskålen skarpt. Funderar på vad jag ska blogga om som favoritsak i din braiga bloggutmaning. Jag har ju så många favoriter. Kram o ha en fin fredagkväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *