”Min mest betydelsefulla möbel”

Igår kväll stod jag med kameran i högsta hugg, för att ta några nya ”pics” till dagens inlägg. Klockan var ca halv tio och mannen undrar lite försynt, med ovanligt höga ögonbryn; -Är det där din mest betydelsefulla möbel här hemma? Svaret han fick var kort och konsist; JA, och där slutade den diskutionen liksom 🙂 !!! Vet att Martin gillar rullvagnen, men kanske inte riiiiktigt lika mycket som mig. När jag jobbade med flyttkoordinering av ett arkitektkontor, hittade jag denna möbel som var sååå nära att hamna på soptippen.

Bilder: [room] by sofie

Idag är jag glad att jag lyckades ta till vara på detta rullbord. Denna flexibla avlastare som ger själ och karraktär åt vårt vardagsrum, som ständigt flyttas runt och exponeras om. Jag bara älskar mixen av modernt uppblandat med loppis. Just nu förvarar vi tidningar på nedre plan och på övre plan står en rund bambo-kruka från Ilva samt två grå iittala ljuslyktor. Den svarta stolen är ett fynd från Bolagret.
Detta inlägg kommer uppdateras efterhand, med andra bloggares favoritmöbler. Vill du kanske visa din favoritmöbel? Gör ett inlägg på din blogg och lämna en kommentar med länk nedan.

16 reaktioner på ””Min mest betydelsefulla möbel””

 1. Oj, vilken tur att du räddade den från tippen! Superfin!!

  Jag ska absolut fota min favoritmöbel och länka.

  Ha en fin dag!
  Kram Marie

 2. anette - vi bygger hus

  Riktigt snyggt!!! Jag skulle vilja hitta något sådant att bryta av allt det moderna i vårt nybyggda hus med.

 3. Åh, den där känslan av att hitta en pryl som man bara faller pladask för och som dessutom ses som skräp av andra – den är fantastisk! Jättefint bord! 🙂

 4. Visst är det kul när man hittat en möbel man bara inte kan vara utan! Jag har också visat min favoritmöbel i dagens inlägg:-) Gissa vad det blev?? Hoppas allt är bra med dig och familjen. Kul det låter med Formland, kan tänka mig att det är något helt annat än formex.

  Ha en skön helg vännen! Kram

 5. Då har jag också lagt upp min favorit på bloggen.

  Fint rullbord ni har Sofie!

  Ha det så bra.

  Kram

 6. Maria på Kungsgatan

  Hej Sofie,

  Vilket roligt initiativ! Det som är så kul med möbler är att det nästan alltid har en liten historia bakom sig som gör möbeln extra älskvärd. Det är kärlekshistorier som inte alltid är av det mest stilfullaste slaget men man älskar dem ändå.

  Här kommer min mest betydelsefulla möbel, pga det minne den återspeglar.

  http://maria-kungsgatan.blogspot.com/

  Trevlig söndag!

 7. Pingback: Bloggutmaning; Din favorit just nu. | [room] by sofie

Kommentarer är stängda.