Livet på en pinne.

Sena nätter -tidiga mornar. Men vad gör väl det, när det ena roliga avlöser det andra. Igår fick jag besked att denna goa tjej sålt ett ”hemma-hos reportage” som vi tilsammans gjorde för lite sen och idag väntar en minst sagt annorlunda eftermiddag på mig. Jag ska nämligen spendera dagen på stan i Malmö, tillsammans med en fotograf från en populär kvällstidning. Självklart lovar jag att berätta mer snart. SÅser du mig flänga runt ”down town” lova att du kommer fram och säger hej! 🙂

Men först ska jag susa hit för att bolla idéer och få presenterat ett kök som jag planerat till kund. En spännande dag är på ingång känns det som. Men först ska jag väcka barnen. Vår stora tjej har alltid sovit länge men nu verkar även två-åringen har lagt till min fina morgonvanor. Kan ju hoppas det håller i sig till semester 🙂 !!! Stylingbilderna är från Brohuset i Lomma Hamn. Kram på er! // Sofie

Bilder: [room] by sofie

2 reaktioner på ”Livet på en pinne.”

  1. hej sofie!
    så roligt! grattis. alltså, vilket drömjobb du har. önskar att jag gjorde detsamma. just nu sitter jag på blodcentralens expedition (i lund så vi är close :)) och svarar i telefon :). inte i närheten lika roligt i mitt tycke.
    skönt med sovmorrnar. max 7 har vi hos oss men storsonen börjar närma sig 8 allt mer :).
    ha en fin dag o tack för kommentaren. lägger till dig med. gillar.
    kram//jennifer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *