Hemma hos oss.

Ni som följer mig på instagram @roombysofie fick häromdagen en ”sneak-peak” av vad jag pysslade med här hemma tidigare i veckan. Jag plåtade soffbilder i vår egna hemmiljö. Ingen mindre än en av mina favoritsoffor – Karlanda, i en av mina favoritklädslar. Soffan är en äldre utgången Ikea-modell som dock ofta finns till försäljning på blocket.se. Ni var ett gäng som undrade lite om prylarna; Tavla fr vänster Desenio, den stora med prickarna kommer från Ilva, kudde från danska Ockholms. Bord Kartell och mässingsljuslyktorna från Skultuna. Mattan kommer från Bargi via C/O Home.

Nu ska jag träffa några mäklare inför ett spännande nybyggnadsprojekt vid kronprinsen i Malmö. Kika in HÄR om ni är nyfikna. Fin fredag och tack för att ni kikar in här på bloggen! Kram // Sofie

Bilder och styling; [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *