Helg.

Fredag igen och kvällen tänkte vi spendera på stan. Jag, mina allra finaste och våra goda vänner. Det är något visst med fredagar. Känslan av att ha hela helgen framför sig, fixa lite hemma, aktiviteter (okej, handbollsturnering imorgon kl 9 kommer blir en utmaning!) Men det ska nog gå bra! Förresten, är det bara jag som tycker veckorna går så enormt snabbt? Jag känner mig helt färdig på kvällarna. Skyller på skolstart / inskolning på nytt dagis = nya rutiner, mässor och resor. Och att inredningsbranschen vaknat till liv igen den sista veckan. Höstterminen är igång vänner. Bjuder er med lite semesterbilder från Visby i somras. Önskar er en bra start på helgen! Kram // Sofie

Bilder: [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *