En fräschör.

Skulle någon fråga mig om vilken som är min favoritfärg så är inte det första jag tänker på -grönt. Men när jag ser mig om hemma, så har vi ju faktiskt ett grönt kök samt grön soffa i vardagsrummet. Det gröna köket är exempelvis något jag aldrig ångrat. Jag dras ofta till gröna interörbilder och när jag homestagar är grönt alltid en återkommande färg.

Inredningstips: Grön färg ger liv åt en inredning och bara genom att addera några stora krispiga grenar i en stor vas så har man mycket vunnit. Testa att göra en liten installation av gröna växter på en skänk hemma eller om du har ett stort fönster, likt bilden nedan. Hur fint som helst tycker jag! Blanda högt och lågt, olika sorter. Grönt gifter sig otroligt fin med mörka träslag, svart och grått! Ja, lite grön sensommarinspiration så här den 22 augusti! Kram // Sofie 

Bild: Ikea och Diesel Home. 

2 reaktioner på ”En fräschör.”

  1. Tycker ändå Ikea blivit aningen bättre på design o staging av miljöer de senare åren (eller börjar man bli gammal och blind?) – Jag som gillar eclectic-industrial-boho… i en perfectly-imperfect-mix,…kan eventuellt hitta inspiration och KANSKE köpa enstaka pryl..som inte ser för IKEA-aktig ut. Man vill ju fortfarande inte ha ett patetiskt hem eller en miljö som alla andra (nowadays globalt i hela världen). Kalla det gärna snobberi, men jag sätter en ära i hitta prylar ingen annan kan hitta eller förställa sig. Jag hoppas eklektiska ”sättningar”kommer uppskattas, åtminstone av några få initierade, även i framtiden. Men ingen mäklarfirma skulle ens drömma om anlita mig för home-staging 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *