Heminredning för privata hem

Tycker du det är svårt att inreda hemma? Få du inte till den röda tråden? Kanske önskar du dig ny energi i ditt hem? Kanske vet du inte riktigt vilka färger du ska inreda med? Kanske är du sugen på tapet? Frågor och val blir snabbt många. Ibland räcker det att möblera om, tillföra mer belysning, tapetsera hallen eller bara uppdatera med nya inredningsdetaljer. Många av våra kunder har flyttat in i sitt hem, bott något år, men känner att det är svårt att ”få till” helheten.

INRED HEMMA

Vi hjälper dig hela vägen med allt från inköpslistor till försäljning och totallösningar med hantverkare. Vår uppgift är att få just ditt boende att kännas extra trivsamt och personligt –så som du önskar! En grundlig analys görs där era behov står i fokus, därefter vänder vi hem och kommer åter för att presentera inredningsförslaget på plats i hemmet. Här kan du få hjälp med allt från; Färgsättning, tapeter, mattor, gardiner, belysning, möblering, val av möbler, tips på smart förvaring samt köksplanering.

Pris fr. 1095 kr / timme inkl. moms

INREDARE PÅ PLATS

Ibland önskar våra kunder bekräftelse på sina egna tankar och då finns vi till förfogande som bollplank. Vi kommer hem till dig och går under två timmar genom rum för rum, hall, badrum, kök, förråd och ger muntliga tips och idéer på; färgsättning, tapeter, mattor, gardiner, belysning, möblering, val av möbler, tips på smart förvaring samt  kommer med idéer till så väl köksplanering. Ni ställer frågorna, vi ger svaren! Tillsammans möblerar vi om och testar nya idéer om så önskas.

Pris 3395 kr inkl. moms. 

KÖKSPLANERING

Att renovera sitt kök är en stor investering. Att optimera funktion med smart förvaring och tidlös design är en konst. Ta hjälp av ett proffs när du ritar ditt nya kök. Jag konsulterar på plats, utformar och ritar hela förslag. Tillsammans skapar vi ett modernt och personligt kök utifrån era behov.

Pris fr 3395 kr inkl. moms