Utpräglad perfektionism…

Att vara egenföretagare (…utan anställda) innebär att feedback och återkoppling på utförda arbeten inte är några dagliga inslag på jobbet. Den bästa feedbacken får jag oftast av er goa läsare här på bloggen och på instagram. Igår vid frukosten sträckte jag dock lite extra på mig. Det var när jag läste bostadsannonsen av renoveringsobjektet;Synnerligen välrenoverad med utpräglad perfektionism”. Man tackar! 🙂 De orden ”boostar” jag mig med så här på måndagsmorgonen. Dags att ta tag i veckans projekt. Såg just ett mail med vinnaren av Mr Perswalltapeterna i inboxen, presenteras här på bloggen efter lunch. Önskar er en bra start på måndagen! Kram // Sofie

Bilder: room by sofie -via iphone

3 reaktioner på ”Utpräglad perfektionism…”

  1. Det kan nog vara tufft att vara egenföretagare utan anställda och kunna ge och få beröm och dylikt så jag tycker verkligen att att du ska insupa vart ord som står där!!! Det är du värd efter allt jobb och slit.

    Annars är det bara att komma till mig så kan jag överösa dig med beröm tihi:)

    Ha en fin start på veckan!

    Kraam Emma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *