Renoveringsobjektet står klart!

Idag får ni kika in i renoveringsobjektet som jag jobbat med från start till mål. Nu är det klart och nästa vecka kommer det ut till försäljning. Precis allt är nytt och vidgjort i lägenheten och som jag skrev vid något tillfälle; ”Nybyggt -innanför fin 40-tals fasad”. För er nya läsare, så ligger jag bakom utformningen av allt ni ser. Det har varit ett spännande projekt att jobba i. Både köket och badrummet blev kanonbra och jag är väldigt nöjd med både färgen i sovrummet och tapeten i matsalen. Till detta objekt har det tillkommit några nyheter i homestagingslagret. Lampan i sovrummet Norm 69 (…som en del av er följde monteringen av på instagram!!!) likaså hängaren garderob i hallen som blir som ett enda konstverk på väggen. Påslakansetet och de fina svart/gråa boxarna kommer från denna danska uppstickare. Älskar mönstret! Sedan har jag redan fått frågor på kuddarna i soffan, som precis som klädseln kommer härifrån. Den svartvita kudden kommer från Ferm och den turkos från Ikea. Fler bilder kommer när mäklaren varit på plats.

Nu mina vänner ska jag bege mig till Kosta för bloggevent! Såklart kommer jag hålla er uppdaterade och visa mingelbilder här på bloggen och på instagram; roombysofie. På söndag dyker det upp en första adventstävling här, missa inte det!!! Önskar er en finfin fredag! Kram // Sofie

Bilder: room by sofie

17 reaktioner på ”Renoveringsobjektet står klart!”

  1. Snyggt som allt du gör, tänk om du funnits när sonen fick sin första lägenhet när han läste i Lund. Vi renoverade men fick det aldrig mysigt och personligt.

  2. Vad skoj, låter som ett drömjobb. Gillade också färgen på väggen i sovrummet men jag ser att du redan svarat någon annan vad den heter.

    /M

  3. Pingback: Utpräglad perfektionism... | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *