Ett(a) orginal

Flera inredningsmagasin berör just nu ämnet att inreda med konst. En del tidningar skickar även med affischer framtagna av utvalda konstnärer och illustratörer. Att hänga tavlor är, som ni vet, en konst i sig och det finns verkligen inga regler. Själv brukar jag provlägga tavlor på golvet om det är flera mindre som ska upp. Då får man en känsla för slutresultatet.

Tips; till dig som vill göra en personlig tavelvägg att bara börja. Det kan låta enkelt, men det är bara att sätta igång. Bestäm vilken vägg och ungefär hur långt tavelväggen ska flyta ut.  Har du kanske tre-fyra tavlor är det bara att börja. Låt det bli en procces som får växa fram. Då tror jag den blir allra bäst! Fyll på efterhand som du hittar tavlor / foton / ramar som du gillar. Dessa bilderna sprang jag på på Hemnet, inspirerande och orginellt.

Nu mot Limhamn med varm kofta, tjock halsduk och mössa. Gaah, har dragit på mig halsont och värsta förkylningen 🙁 !!! Kram // Sofie

Bilder; via mäklarbyrån Peter Landgren

1 reaktion på ”Ett(a) orginal”

  1. Fina pics:) håller helt med har funderat länge på våra tavelväggar 3 år senare är dom nästan klara. Att fundera lite extra skapar bara plats för nya och bättre idéer:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *