Hej fredag.

Men hjälp, var tog denna veckan vägen? Jag som precis kommit igång liksom. Idag ska jag knyat ihop säcken av veckans homestaging. Ett hus i området Videdal i Malmö, (nyproduktion) via denna mäklarbyrå. Här får ni någa bilder jag tog igår. Stagingen går i retrostil och med typiska färger. Får se om jag får till en snygg tavelvägg bakom soffan idag? Vad tror ni? Kram och fin fredag till er alla!

 

Bilder: [room] by sofie

2 reaktioner på ”Hej fredag.”

  1. Hej Sofie!
    Jag är väldigt intresserad av inredning och design och jag följer bla din blogg. Jag har en fråga om homestaging. För ett tag sen såg jag en serie på kanal9 som hette Homestyling, där ett team stylade hem inför försäljningar. Jag tycker de gjorde en hel del konstiga saker, som att måla tak i tex starkt rött, eller att lägga golv i konstiga material och färger.
    Visst bör man tänka på vilka som är ens målgrupp och rikta in sig på dem, men är det inte bättre att skapa en stil som bör vara attraktiv för många, och inte bara ett fåtal människor..?
    Bara en fundering jag fick 🙂
    mvh /Sanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *