En ny och bättre upplevelse.

 

Idag bjöd Hem & Villa mässan mig på skön inspiration. Det var natur, småblommigt och trädgård som fångade min uppmärksamhet idag. Fräscha montrar, trevliga utställare, välarrangerad och trendanpassad scen, mässrestaurang i toppklass -bara för att nämna några av höjdpunkterna. Sist jag besökte mässan var för fyra eller fem år sedan. Ebba var liten och låg i vagn och mässhallarna var fyllda till bredden med ”allt och inget”. Vi gick runt, folk slet i oss och ville sälja, vi svettades, trängdes och jag hade absolut ingen behållning över huvud taget. Idag var det något helt annat! Tack Nya Malmömässan för en trivsam och trevlig mässa! Bilderna är tagna i Apotekarnas trädgårds monter. Märks det kanske att jag längtar efter strand, sol och salta bad? Försökte borra ner min grova kängor i sanden, bara för att känna känslan liksom :). Arguineguín, vi ses snart! 

 

Bilder: [room] by sofie

1 reaktion på ”En ny och bättre upplevelse.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *