Tavelvägg -check!

I fredagas “svängde jag ihop” denna tavelvägg. Med några ramar som legat och skräpat, udda tavlor från Erikshjälpen och en röd spegel hade jag plötsligt material och en färgskala som passade min homestaging. Skyskrapssilhouetten (som jag köpt någonstans i Danmark när vi bodde där) fick bli pricken över i:et. Som en extra liten detalj fäste jag några tygprover med häftstift i en av de tomma ramarna. Väldigt enkelt men ganska roligt som kontrast till en “vanlig” tavla bakom soffan.  

Fler bilder får ni när när mäklarfotografen varit på plats….

Bild: [room] by sofie

5 thoughts on “Tavelvägg -check!”

  1. Snyggt och lagom!
    Smart sätt att få upp färgen med textilbitarna, utan att behöva dra fram pensel eller nyligt *gilla* 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *