Klippan i vuxenkläder.

Nu sitter jag här vid datorn igen -på övertid. Någon som känner igen sig kanske? Igår kväll förorsakade jag min träning -något jag verkligen inte var nöjd med när jag gick och la mig. Varför ska det vara så svårt att slita sig från vackra bilder, roliga bloggar och internationell inspiration? Ikväll tänkte jag visa hur jag ”pimpade” en av mina Klippansoffor i min senaste homestaging. Jag är själv helnöjd och har kärat ner mig i klädslarna RE-Cover. (…spanar på en ljusrosa till vår soffa här hemma. Vet ju att tjejerna skulle bli tokglada!! ) RE-Cover är ett slitstarkt EKO-tyg i 100% återvunnet material. Underbar kvalité med lyxig känsla. Kuddarna som jag valde att överdimensionera är mörkbruna och mäter 60×60. Visst bidrar även de till att göra klippansoffan lite coolare. Det var flera av er som gärna ville se mer ”budget-tips” här på bloggen och detta är definitivt ett sådant! Kram för idag! // Sofie

Bilder: [room] by sofie

3 reaktioner på ”Klippan i vuxenkläder.”

  1. I sanning mycket tjusigt! Var kommer den snygga mönstrade kudden från? Jag förresten absolut igen mig i att blogga/internäta på övertid. Jag kan sitta uppe mitt i nätterna och då är jag mammaledig. Hur är den sortens tonårsbeteende förenligt med jobbmorgnar och dagistider? Jag tror jag får säga upp mig! ;o) Tack för kvällsinspiration! Kram Katarina

  2. Tack Katarina! Ja, det känns i kroppen när man suttit upp och surfat! Det är lätt att fastna framför dator, aaaaallt förlänge 🙂 !!!

    Kudden kommer från Ikea, dock inköpt för 3-4 år sedan.
    Kram SOfie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *