Energi i ett bäddset.

Har sovit gått hela vintern i våra helvita påslakan. Jag klagar absolut inte. Men nu törstar jag verkligen efter färg -även i sovrummet. Är det små vårtecken som gör sig påminda tro? Detta påslakan set hittade jag på HM home och visst är kombinationen; starka färger mot obehandlat trä- just amazing! Blev även inspirerade att klä in väggen bakom sängen i plywood. Vi får väl se. Det känns varjefall som vårt svart/vita hem (…som beskymrade mig lite för ett tag sedan) sakteliga börjar återgå till det normala igen. Fin onsdag till er!

Bilder: HM Home

4 reaktioner på ”Energi i ett bäddset.”

  1. Vilket jättefint bäddset! Det är så konstigt för trots att jag lägger till dig i min blogglista så visas det inte på min sida. Jag har försökt jättemånga gånger att lägga till din nya adress men utan att lyckas. Vet inte om jag gör fel, men jag gör som jag brukar. Kram!

    1. Hallå Lina! Visst är påslakansetet bara SÅ fint! Mycket Lina & Sofie över det… :))) Vet att någon mer hade problem att uppdatera med nya adressen…. låt mig undersöka. HÖrs igen! Kram

  2. ja, det där påslakanet har jag också spanat in. tråkigt bara att det inte finns som dubbelpåslakan då vi har ett dubbeltäcke 🙁
    Det är tyvärr ganska vanligt. Bu.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *