Möte, pressfrukost och staging.

Tjjooohhoo, det går som tåget! Idag börjar arbetsdagen tidigt för mig. Mitt första möte är kl 08.00 i Malmö. Där hjälper jag just nu ett IT-företag, med färgsättning, möbler/möblering, belysning etc. Det är entré, lounge och fika/matplats som ska ställas iordning. Idag ska jag mäta och planera det sista och eventuellt kommer en stor specialbeställd soffa bli till. Vi får se vart det leder.

Därefter ska jag träffa finaste blogg vänninorna och bevaka Hem & Villa mässans. Pressfrukost blir morgonens nästa stopp.Spännade! Det är faktiskt första gången jag är i de nya mässhallarna i Hyllie och att tyda på bilden nedan ser byggnaden ganska fin ut. Jag kan dock inte bli långrandig på mässan, då jag har en homestaging som ska vara färdig imorgon. Dags att kicka igång dagen vänner. Godmorgon torsdag. Fin dag önskar jag er alla!    

1 reaktion på ”Möte, pressfrukost och staging.”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *