Ny dator på gång…

Vad är egentligen livslängden på elektroniska prylar? Jag tänker främst på våra smartphones som används 24-seven och likaså våra datorer. Laptopen som varje fall är ett av mitt främsta arbetsverktyg. Jag har bestämt att jag först ska städa min gamla Sony Vaio innan jag eventuellt lägger vantarna på denna PC från Acer. Annars är det lätt att bildrensningen inte blir av. Jag trivs med PC och känner ingen anledning att byta till något annat. Mina krav är att den ska vara snabbstartad, lätt viktmässigt (…då jag ofta är på resande fot!) samt stilren i sin design. Vad tror ni? Har ni kanske någon annan bra laptop att rekommendera. Jag ska nog bestämt ge mig ut och kika lite idag… 

Bild: via Acer.com

4 reaktioner på ”Ny dator på gång…”

  1. Även om du inte tänkt ngt annat än pc. Så vill jag ändå nämna MacBookAir, jag är grymt nöjd med min som nu är två år och så har den alla de attribut du efterfrågar; snabb, snygg, lätt och bra batteritid. Väldigt smidigt att köra internetdelning med iPhone också. Lycka till med ditt köp

  2. Jag säger också MacBook Air,långt att ta steget & lämna PC,men det är värt det på alla sätt & vis. Ekonomiskt & tidsmässigt framförallt.
    Just do it

  3. Jag rekommenderar Asus, både snabba och snygga. Jag har en med en i7-processor och jag kan köra photoshop, illustrator och indesign samtidigt utan att det gör någon nämnvärd skillnad på snabbheten. (kan även tillägga att den är 2 år gammal nu) så jäkla nöjd 🙂 mycket dator för pengarna!

  4. Har jobbat för Asus (obs, inte längre så jag är inte helt partisk!) och kan verkligen rekommendera deras nyaste ZenBook som är en slimmad businessdator (lik macbook såklart) med fin design i borstad metall på endast 1,9 kg. Lagom stor skärm för att jobba på men fortfarande lätt att ta med. Och precis som Johanna tipsat om innan har den en riktigt grym i7-processor och även HD-skärm vilket e extra plus om man jobbar mkt med bilder. Dessutom finns den med tillvalet touchskärm vilket är lite nytt på laptops än så länge men väldigt skönt och ökar användarvänligheten avsevärt när man har nya Windows 8 som operativsystem! Prismässigt ligger den på ca 17 000 vilket är ganska mycket humanare än Macs motsvarighet…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *