Vinn affisch från; By M

Bild: Anna-Malin Helt enkelt.

Idag firar vi att besöksräknare här på bloggen passerat två miljoner besökare. Halleluja och STORT TACK alla ni som kikar in. Och som tack, har du nu chansen att vinna denna snygga diamant-affisch (ovan) eller annan valfri poster från tjejduon by MHÄR hittar du alla snygga posters och affischer och det ända du behöver göra för att vinna en affisch är att motivera kort; vilken affisch du vill vinna och varför. Tävlingen pågår tom måndag 17/6 kl 12.00 och ev vinstskatt betalas av vinnaren.

Ovan ser ni hur kreativa bloggaren Anna-Malin med Helt enkelt inrett sitt hem med By M-affischen; Diamonds are forever. Lycka till nu! Kram // Sofie 

Bilder; by M

35 reaktioner på ”Vinn affisch från; By M”

 1. Ohh jag skulle vilja vinna diamant affischen, varför; älskar den och sen hade varit en underbar belöning då jag tagit steget o ska börja nytt jobb…:)

 2. Ugglan såklart. Och vad är min motivering förutom att den är grymt snygg?
  Jo att 1 år är avklarat på min VisualMerchandiser utbildning i Leksand.
  Ett steg jag aldrig trodde jag skulle ta men gjorde…. HIGH FIVE på mig och just därför är jag värd en belöning.
  Kram
  // dalastajl

 3. Ugglan! Underbar.
  Den passar så bra till den supermoderna och retroinspirerade inredningen jag har i hemmet.
  Den kommer glänsa på väggen!

 4. Emma Westerlund

  Ugglan är min favorit! Den skulle uppskattas enormt mycket av min snart fyraårige son som älskar ugglor! Hans rum är just omgjort och nu skulle en ny poster vara pricken över i:et.

 5. Jag behöver påminnas om om att The only difference between…is your attitude, nr 1305 då jag nyss fått veta att jag har en kronisk sjukdom.
  Och även utan det skulle den passa så fint in hos oss!
  (Jag bloggar också på jagochinredning.blogspot.se)

 6. Diamonds are forever
  För fem år sedan (i fredags) bestämde sig min man och jag att det är vi två – forever! År 2086 firar vi Diamantbröllop. Då är vi riktigt gamla, 90+, men tanken på ett långt och lyckligt liv tillsammans är fantastisk! Kärleken är alltid värd att fira!

 7. Diamonds are forever skulle vara pricken över i:et i vårt hem. Vi har en vägg där vi känner att vi saknar något och när jag såg just denna skönhet visste jag direkt varför det tagit oss två år att hitta rätt. Eller rättare sagt, vi har väntat två år… This is the one!

 8. Svårt val bland många favoriter 🙂
  Diamonds tavlan hade passat fint här hemma, men 1307 vägde över så det blir min önskan.
  Vinner gärna denna som en present till mig själv för att jag är jag och har slitit och skrattat för att komma dit jag är idag. Skola, jobb och en underbar familj 🙂

 9. Nr. 1307, med peacemärket. Vi flyttar på fredag och äntligen ska våra barn få varsitt rum. Denna skulle passa perfekt till storasyster Ester. /Helena

 10. Skulle gärna pryda hallen som numera är en lugn och härlig plats i hemmet med efterlängtad dold förvaring.. Med affischen ”don’t dream about success work for it”. Ambitionerna och idéerna att göra så mycket mer finns ju, kanske denna kan hjälpa mig på traven..

 11. Åh, uggleplanschen hade hade suttit perfekt på platsen där nu en ljustavla à la Martin Timell sitter. Den känns helt plötsligt sååå 2000.

 12. Jag skulle vilja vinna diamonds are forever! Efter som jag inte verkar få nån diamant på fingret nån gång så skulle en diamant på en planch vara en tröst.

 13. Hej!!
  Jag vill vara med och tävla! Uggleplanchen är underbar, den skulle jag vilja ge till mig själv och min dotter för att vi tillsammans fixat graviditet, förlossning och 5 underbara månader i verkliga livet. Ha det fint! Kraaam

 14. Hej,
  Många fina och kloka ord. För min famlj ska konst gärna ge utrymme för eftertanke. Därför skulle art.no 1308 vara perfekt på vår vägg. ”Life is to short so be sure to make the best of it” osv. Den passar så bra in i vår familj och vi strävar hela tiden efter att leva och njuta av livet idag. Skulle vara en fantastisk sommarpresent till min fina familj! Hoppas…Ha en bra dag!

 15. Roxana Sundström

  Älskar Diamonds are forever tavlan, älskar!
  Efter 7 tuffa år av sjukskrivning pga skada & sjukdom så vill jag ge mig själv den här gåvan för att jag kämpat så väl & gjort mitt bästa för mina 3 barn & man.

 16. HEJ!

  Skulle tveklöst välja DIAMONS. Skulle vilja ge den till en vän som behöver uppmuntran. Hon är som en riktig diamant.
  Hoppas!!!

 17. Oh, ugglan!! Vi flyttade in vårt älskade kråkslott för ett år sedan och har så smått börjat få fason på det. I nedervåningen har vi fågeltema på väggarna, men en stor vit vägg gPar fortfarande tom och den väntar på ugglan.Nu vet jag vad som har saknas!

 18. Jag vill gärna vinna diamant planschen! Ska snart bli sambo för första gången och då vore det toppen att ha en snygg grafisk tavla med till nya lyan!

 19. Thank you for a great blog!
  I would absolutely love to winn the diamond poster. That’s just because I have always loved the shape of diamond and the poster would be a lovely chic addition to my home without being overly feminine.

 20. Hej!

  Jag skulle vilja vinna diamanten! Så fin och känns väldigt lyxig! Hade varit fin över en byrå här hemma som står vid en vägg som gapar tom!

  Min motivering är att detta vore en perfekt hint till min sambo som faktiskt borde ge mig en liten diamant snart. Jag väntar! 🙂

 21. Diamanten helt klart! För diamanter är en flickas bästa vän, och i vårat hus bor det tre små flickor och en stor.

  /Katarina

 22. Johanna Stemann

  Det är tur att diamanter varar för evigt, det lär inte bli några av den verkliga varan på ett tag:) Trycket Diamonds are forever skulle välkomna besökare i vår hall i det nyinflyttade (tomma) huset.

 23. Det är alldeles för lite diamanter i mitt liv just nu! Därför skulle jag bli jätteglad för en diamantaffisch.

 24. Jag skulle gärna vilja ge Diamant tavlan till min syster för hon är precis som en riktig diamant – forever!! 🙂

 25. The only difference between a good and a bad day is your attitude – därför att jag tycker att det är tänkvärt. Eftersom det är något jag behöver påminnas om varje dag skulle jag placera den i hallen så den skulle vara den sista jag såg innan jag gick hemifrån!

 26. Klok som en Ugggla. Hon skulle sitta fint på min vägg och dölja ett av många fula hål i
  tapeten.

 27. Pingback: Koppardusch på önskelistan. | [room] by sofie

 28. Diamanten! Den hade piffat upp mitt annars så tråkiga tv rum…och för att jag är värd den…:-)
  Ha en fin dag!

 29. Grattis till besökarantalet! Jag har alltid trånat efter diamantaffischen, den skulle påminna mig om mitt favoritcitat ”The pressure is good for you” och alltid få mig att kämpa efter det jag vill.

 30. Vill gärna vinna Diamanten! Min syster Diana fyller 30 år nu i sommar och detta vore den perfekta presenten till henne eftersom hon är en riktig diamant som alltid ställer upp för mig. Så en diamant till min syster Diana, det är ju så självklart!

 31. Pingback: Vinnaren är... | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *