När jag blev instagram…

Förra hösten blev jag ”insta-frälst”. Det ska jag ärligt erkänna. Plötsligt kunde jag, på bara några sekunder ”få en vanlig bild” att se fancy och artistisk ut. Två klick på mobilen. Från mobilen var det alltså nu möjlig att ta ”snyggbilder”. Det handlade egentligen bara om att addera rätt filter. Okej, bildkompositionen är klart fortfarande väldigt viktig för att att få en intressant bild.

Har ju som bekant börjat rensa datorn. Tar dock rääätt mycket längre tid än jag trott. Och om ni visste vad velig jag är, när det väl kommer till att trycka på delete-knappen. Plötsligt har jag förvandlats till en samlare. Ogilla på den. Tips emottages tacksamt på bra system för en mer lättarbetad dator. Och ”släng-gamla-bilder-pepp” i kommentarsfältet välkomnas! Hur gör ni? Vad sparar ni och vad slänger ni? Nedan ser ni några av mina absolut första instagrambilder. Det är från Bo-Mässan här i Lund där jag ställde ut och var föreläsare alla tre dagarna. På sista bilden ser ni mig och Lina som jag skrev om HÄR. Lina höll ställningarna i min monter när jag föreläste. Önskar er en fin söndag! Kram // Sofie   

Bilder: room by sofie via instagram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *