Min mässmonter.

Check, check och check! Ja, nu är näääästan min ”att-göra-lista” inför morgondagens mässstart avbockad. Ikväll få ni ett litet #instacollage# med bilder från min monter. Så här såg det ut innan jag lämnade arenan. Det blev en soffdel där man kan hänga och bläddra i böcker från mitt inredningsbibliotek samt ett bord där jag kommer köra ”moodboard-workshop”. Hur vill du egentligen ha det hemma? Min vision är att guida dig att hitta just din inredningsstil och skapa ditt drömboende! Bokar du dessutom en inredningskonsultation under mässan, får du välja en valfri 50×50 kudde härifrån. Hoppas vi ses på mässan! Kram // Sofie

Bild: room by sofie via min instagram @roombysofie  

2 reaktioner på ”Min mässmonter.”

  1. Ok, rekommendera nu alla att köpa loppisprylar och skicka dem till min baklucka i parkeringshuset bredvid. Hoppas hinna in till dig en sväng också, lycka till! Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *