Marmor- på tapeten?

I mitt yrke som inredare handlar det ofta om att vägleda och samla ihop kundens personliga stil och idéer. Idag ska jag träffa en familj i Bunkelflo och inreda deras kök och vardagsrum. Det är alltid spännande att se vilka favoritmöbler de vill behålla och utifrån de välja belysning, färgsättning mm.  Min uppgift är att hitta en bra balans mellan färger, material, textilier etc. Just nu är marmor väldigt trendigt och vi ser bänkskivor i kök och hela väggar i badrum. I dagsläget kan man tapetsera nästan vilka ”naturliga” material som helst på väggen. Trä, betong, eller varför inte marmor. Här visar Mr Perswall en trevlig inredning där man tapetserat väggen med marmor. Hiss eller diss? 🙂

Bild: Mr Perswall.

4 reaktioner på ”Marmor- på tapeten?”

 1. SuperHISS! Jag tycker att det var hur snyggt som helst! Gillar marmor så jag tycker att det är kul att se att det blivit ”återupptäckt.” Oftast är det svindyrt dock, men det finns en del fina budgetalternativ, har t.ex köpt en snygg bricka i marmor från http://www.lykka.se/. Betydligt bättre pris än Hay med fl. 🙂

 2. Jag säger diss!
  Jag gillar inte fake. Ska det vara marmor på väggen så ska det vara marmor på riktigt.

  Men diss också för det var faktiskt inte snyggt i sammanhanget och det hade inte passat med äkta marmorvägg heller.

  Men marmor som detalj hissar jag!

  Så jag tycker annorlunda än er andra 😉

  Trevlig helg och tack för en fin blogg!

 3. Åh, det är kultsnyggt! Framöver ska jag sätta tänderna i nytt kök och bänkskiva i marmor står högt upp på önskelistan. Vill gärna köra det i kombo med att hitta rätta moderna 60-talskänslan. Tycker det är trevligt att söka sig tillbaka till hustets ”rätta” – spännande! (Just nu är det á la tidigt 90-tal som dimmar heeela huset :)).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *