Förebilder.

Idag skulle jag och Daniella gjort ett heldagsjobb till tidning, men pga av sjukdom blev det inställt. Istället möter jag upp Elvira i Malmö för styling av veckans första homestaging-uppdrag. Staging av en etta står på agendan och snart kommer den ut till försäljning HÄR. Bjuder med härliga före-bilder i väntan på det färdiga resultatet. Ett längre inlägg angående gårdagens intressanta kommentar kommer inom kort! Har du också frågor gällande styling / homestaging? Lämna en kommentar så reder vi ut begreppen. Önskar er en fin dag i vårsolen! Kram // Sofie 

Bilder: room by sofie

2 reaktioner på ”Förebilder.”

 1. Jätteintressant fråga du fick,jag har funderat i samma banor. Visst är t.ex. Alvhems bostäder läckra men de ser ju exakt likadana ut. Jag tänkte passa på att ställa ett par frågor jag med:)

  1) Får du ofta tydliga instruktioner att följa när du stylar inför försäljning eller är det din egen smak/tycke som råder? Ibland när jag ser på t.ex Roomservice eller Äntligen hemma så tycker jag att slutresultatet inte alls blir snyggt och undrar då om det händer även er stylister som inreder ”utanför tv;n” så att säga och hur gör man då? Har man tid och möjlighet att ändra om i det läget?

  2) När vi skulle sälja vår bostadsrätt strax utanför Gbg så frågade jag mäklaren om styling/Home staging och han sa då att det inte var värt pengarna om man nu inte bor i en sthlmslägenhet som ska säljas för ett par miljoner eller mer. Hur ser det ut, är det det klientel som du oftast har eller är det även ”biliigare” bostäder och medelinkomsttagare som anlitar dig? Vilka är dina ”vanligaste” kunder så att säga?

  3) Det känns som om var och varannan människa (iaf om man läser inredningsbloggarna) är inredare just nu. Finns det något certifikat/utbildning man måste ha för att kalla sig inredare eller är det lite som med ”coaching” där man i princip kan ha läst en bok om det för att kalla sig det…?

  4) Vi ska sälja vår nuvarande bostad framöver och jag var ganska besviken på fotografen som vi fick via mäklaren. Tyckte att bilderna blev ganska livlösa och hon verkade bara tänka att det skulle vara så kalt som möjligt vilket inte alltid är det snyggaste. Inför visningen bestämmer jag själv och undrar om du har några bra råd inför ”stylingen”, vad ska jag tänka på, finns det några knep för att få det mysigare, mer inbjudande?

  //Tanja

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *