Att stå på flera ben…

Kortveckan gick snabbt och det har redan hunnit bli fredag. Idag packar vi för att inreda två stycken 3:or på Dockgatan i Malmö tillsammans med C/O Home. Härliga bostadsrätter vid vattnet som ska visas på söndag. Jag har brottats med min mega-förkylning, men idag känner jag mig aningen piggare. Kanske var det gårdagens stora rekvisita-shopping på Mio som kurerade mig…

Just nu är det mycket på alla fronter. För er nya läsare så bygger min verksamhet på flera ben. Homestaging / styling inför försäljning är den största biten, sen kommer heminredningsuppdrag till privatkunder. Textjobb till bostadsbilagor, hemma-hos-reportage och så hjälper jag företag, kontor i offentlig miljö. Det är otroligt roligt för inte ett jobb är det andra likt. Nya människor, nya objekt och ständigt nya utmaningar att tackla. Just loving it!

I nästa inlägg visar jag bilder från gårdagens fotografering. Väntar på att dem ska komma upp på ”Le Hemnet”! Fin fredag vänner! Kram // Sofie 

Bild: Superfront.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *