Styling inför försäljning.

Idag kickar jag igång veckan med en stylingkonsultation inför försäljning. Huset jag ska till ligger i Ålstorp och ska säljas via denna mäklarbyrå. Det är en populär tjänst och som verkligen gör stor skillnad vid försäljning av ett hus eller lägenhet. Inledningsvis börjar jag alltid med att visa en PPT- presentation med inspirationsbilder. Det gör jag för att få kunden att förstå varför det är så viktigt att styla, koordinera, rensa förråd och förbereda sig inför sitt livs kanske största affär. Därefter går vi genom rum för rum och med min handledning får kunden de rätta verktygen att själv fixa till sitt boende! Önskar er en fin start på veckan! Kram // Sofie 

Bild och styling; room by sofie

5 reaktioner på ”Styling inför försäljning.”

  1. Jag håller med dig. Styling är jätteviktigt, men svårt. Jag är mitt i husföräljningsfasen och anser mig själv vara rätt ”med” så att jag kan fixa detta utan hjälp av stylist – men vill samtidigt få lite inspiration och då kikar man ju gärna runt på nätet. Jag upplever däremot att många av stylinghemmen ser likadana ut och därför blir opersonliga och tråkiga även om det är ursnyggt. Om man t ex tittar in på Alvhem, så får man ju känslan av att alla i hela Göteborg (eller iaf de som använder den firman) har använt samma stylinghjälp.

    Så – för att inte falla i den fällan, utan istället få det varmt, vackert, läckert, ombonat med en känsla att ”alla” kan bo här så krävs det ändå lite extra och det är svårt… Hur tänker du när du jobbar med försäljningsobjekt?! Vore jätteintresserad hur du tänker kring att hitta den ”rätta” känslan för varje hem – så att varje hem blir unikt och inte en copycopy…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *