Nytt liv till din inredning

Min stylistkollega och vän sa vid något tillfälle; -Allt är fint i sitt rätta sammanhang. En fras som poppar upp gansksa ofta hos mig. En fras som gör mig påmind om att spara och återanvända istället för att köpa nytt. Bilden visar ett så himla bra exempel. Ett arbetsbord som i ärlighetens namn kanske inte är det första jag vänder mig om för, men som i miljön på bilden känns SÅ rätt. Släng alltså inte ut möblerna du tröttnat på utan försök addera några attribut som förhöjer miljön. Se dig om hemma. Försök se dina prylar med nya ögon. Kanske kan några saker byta plats? Mitt tips är att prova och experimentera. Visst är det lokalen som är pricken över i:et här och aning svår att addera men lampan och stolen gör sitt till. En hög vas eller en udda bordlampa. Placering av arbetsbordet ut i rummet är något jag starkt förespråkar. Heja heja alla stylister på Livet Hemma.

Bild: Ikea Livet Hemma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *