Hem och Villamässan 2013

Igår var det dags för pressfrukost på Hem och Villa mässan i Malmö. En mässa som verkligen spottat upp sig och som jag kan rekommendera om du vill ”rivstarta” våren på bästa tänkbara sätt. Mässan handlar numera lika mycket om trender och trädgård samt färgsättning. Lotta Alvar på Svenska Moderådet (…som förövrigt är en stor inspirationskälla med sina fantastiska föreläsningar) står bakom inspirationsutställningen. I år har hon gjort fyra trädkojor som hon inrett i olika stilar.  Hon föreläser om odlingsglädje i köksträdgården och summerar trädgårdsrummets viktigaste trender. Varför inte ta en tur dit i helgen? HÄR kan du vinna biljetter och HÄR hittar du scenprogrammet för helgen.

Ja, då var bloggen igång igen efter en riktig långledighet. Jag, min familj och våra fina vänner har haft några sköna veckor i Thailand. Bloggen valde jag att hålla vilande. Men nu är jag tillbaks och det kommer komma inlägg i vanlig hastighet igen. I nästa inlägg visar jag efterbilder från detta projekt som jag jobbade med innan vi åkte! Önskar er en fin start fredagen! Kram // Sofie

Bild: via Hem & Villas och Svenska Moderådets facebooksida.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *