Drömjobbet

Innan jag drog på semester tittade jag på ett superfint hus i Malmö. Ett oskrivet kort, varsamt renoverat i gammal anda och på flera hundra kvadratmeter. Som ni säkert förstår så behöver ett sådant här objekt den där ”lilla extra homestagingen”. Detta objektet gjorde mig riktigt knäsvag och kanske ett drömjobb att få inreda. Håll tummarna att jag får sätta tänderna i det när jag kommer hem! 😉
Idag kan ni som är nyfikna på mig, läsa en intervju i dagens Metro Bostad. Ni får gärna berätta hur det ser ut, jag kan ju inte själv läsa det i skrivande stund! Kram // Sofie
20130222-110028.jpg

Bilder: room by sofie via instagram

2 reaktioner på ”Drömjobbet”

  1. Artikeln om dig i metro bostad ledde mig hit 🙂 Med andra ord var det en bra artikel. Jag blev mycket inspirerad. Själv är jag jätte intresserad av inredning och får utlopp för min kreativitet i mitt eget hem (gör om gamla möbler, leker med textiler och tapeter mm) men just nu är det enbart där. Har alltid velat bli inredare/stylist men har aldrig tagit tag i det. Tack för att du inspirerar. Kan du, kan väl jag 🙂
    /Anya

  2. Pingback: På bästa läge... | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *