Pimpa badrummet!

Då var det snart helg igen och varför inte fixa lite fint i badrummet? Det tänker jag göra. Det är ganska små åtgärder som krävs för att få ett badrum att flyga. Massor av bra badrumsinspiration hittar du i ett jättefint inlägg som min väninna Jannice gjorde HÄR. Jag kan inte säga annat än att jag blev inspirerad. Med några fräscha handdukar, en snygg tvål och kanske ett vackert doftljus, så har du mycket vunnit. Några personliga smycken eller favoritdoften sätter pricken över i:et. De här Missoni-inspirerade handdukarna hittade jag på Hemtex REA igår och parfymen kommer från mitt danska favoritmärke Tromborg. Flaskan som känns lyxig och blir ett vackert blickfång på badrumshyllan.

Dags att lämna kidsen på skola / dagis sen bär det av mot veckans andra heminrednings-konsultation! Önskar er en bra start på fredagen vänner! Kram // Sofie

Bilder: room by sofie

3 reaktioner på ”Pimpa badrummet!”

  1. Hej, fick din blogg rekommenderad av några på din mans jobb 🙂
    Måste säga att jag gillar den starkt.
    Måste fråga på vilken Hemtex du fick tag på handdukarna?? För jag har letat och letat.
    Med vänlig hälsning, Christel

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *