Personliga golv

”Hej-mitt-i-första-jobbveckan-efter-lång-ledighet” Det är SÅ härligt att vara igång och jag märker att jag är helt uppslukad i mina uppdrag, härliga möten med människor, företag och leverantörer. Kan berätta att jag i tisdags var och spånade på idéer till min kommande egna designkollektion [form] by sofie och ytterligare ett spännande möten är på gång idag. Så länge jag flänger runt på jobb, bjuder jag på inspirerande bilder från Bo-laget. Bilder som jag kommer prata om på min inredningskurs; Hitta din personliga inredningsstil”. Detta klinkergolvet är ju ”to-die-for” eller vad säger ni? Personligt och aningen vågat -men vilket lyft det ger köket och matplats! Önskar er en finfin dag därute! Kram // Sofie  

Bilder: via Bolaget.se

2 reaktioner på ”Personliga golv”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *