Skapa en intressant miljö

Blev inspirerad av denna sovrumsmiljö -feminint, pastelligt och härligt vårigt med blomsterbuketten! Efter att studerat bilden en stund inser jag att det är ljuset som får mitt hjärta att slå några extra slag. Inredningsmässigt gillar jag även hur de placerat sängen som en egen ö på golvet och hur oversize sängbordet blir riktigt intressant. Att inreda stora öppna ytor kan vara svårt, det är lätt att placera ut sina möbler mot väggarna, som man normalt gör i ett mindre rum. Idag tar jag itu med utmaningen och ger dig matnyttiga tips hur du inreder öppna planlösningar på bästa sätt. HÄR kan du läsa hela mitt gästinlägg; ”Inred din öppna planlösning”! Önskar er en fin söndag! Kram // Sofie 

Bild: Livet Hemma.se

2 reaktioner på ”Skapa en intressant miljö”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *