Stringhylla, Bertoia och tavelvägg.

Idag ska jag påbörja en homestaging på mysig Davidshallstorg i Malmö. Självklart tar jag bilder och visar sneak-peaks precis som vanligt! Bilderna nedan är från ett Stockholmsobjekt och jag visar de för jag vill inspirera er i ämnet öppen förvaring. Många vill ha stängd förvaring och det passar om man vill lugna ner intrycket i hemmet. Passar också bra om man har små barn etc. Men för den ”ordningsamme” blir det väldigt dekorativt med öppna hyllor som här, lågt placerade stringsektioner vid teven. Snygga tidningshögar, coffeetable-böcker, boxar och andra finheter blir dekoration. Hela väggar med öppna hyllor ser vi allt oftare, en följd av den ”personliga” trenden. Önskar er en fin start på veckan! Kram // Sofie 

Bilder: via Fantastic Frank

4 reaktioner på ”Stringhylla, Bertoia och tavelvägg.”

  1. Väldigt snyggt, men man måste ha riktigt bra ordning. Mycket inspirerande dock! Jag önskar att jag hade större disciplin när det gäller att slänga prylar och ha bra ordning på det som jag verkligen vill ha.

  2. Detta gillar ju jag! Och det blir fortfarande vilsamt eftersom sakerna på hyllorna mestadels går i vitt. Har hamnat i en vit period nu och går o rensar ut det mest färgglada ur våra hyllor för att kunna ge plats åt just det vita. Lycka till på Davidshall! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *