Att ha kreativa kolleger…

Ibland får jag nypa mig lite i armen för att inse vilka otroliga ingångar min utbildning och denna blogg gett mig. Ni som tvekar att leva ut er dröm -gör det! Jag kunde inte i min vildaste fantasi tro att det skulle öppna SÅ många dörrar som det faktiskt gjort. Alla fantastiska människor, duktiga stylister, bloggare, fotografer som jag fått lära känna genom åren. Eller ”kolleger” som vi faktiskt brukar kalla varandra. Jag tror vi är en av få branscher som nätverkar massor och ser varandra som tillgångar istället för konkurrenter. Det är varje fall min syn! Just nu är det Sarah Widman som är i farten. Sarah är en stor inspirationkälla och är inte bara TV-aktuell med att sända Go´kväll på fredagar. Lagom till lanserade Formex lanserade hon sin egen keramikkollektion -PURE i samarbete med dbkd. Heja!   

Pressbilder: dbkd.se

4 reaktioner på ”Att ha kreativa kolleger…”

  1. Ja det är väl härligt att ha den inställningen!!! Att man pushar på varandra istället för att sinka varandra, önskar att det var så överallt!!!!

    Oh vilken underbar keramik!!!

    Ha en fortsatt fin dag!!

    Kraam Emma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *