Snapshots from Formex

Här är jag igen efter en fullspäckad helg med massor av roligheter. Fredagen bjöd på fullt hus och 7-års kalas för Ebbis, familjelördag i Köpenhamn med helt ok shopping 🙂 och idag har vi hunnit med att både åka skridskor och ha tre familjer på besök hemma. Nu pustar jag och mannen ut och knappar lite framför var sin dator. Var sitt glas vitt och lite nötter gör oss sällis 😉 !!! Life is good!

Vet att ni är många som väntar på bilder och rapporter från Sveriges största inredningsmässa Formex och när jag satte mig ner med bilderna, bestämde jag mig för att förmedla en känsla -snarare än att rapportera. Trendtemat var Fresh …i fall någon missat *skratt* och frågar ni mig vad som stack ut i montrarna så var det finfina trädgårds -och städredskap, mixade metaller i olika kombinationer och att färgen gult kommer sticka ut som accentfärg i vår råder det inget tvivel om. Även om det kommer vara de mjukare pastellerna ”som korall” som kommer flytta in i stugorna mer permanent. Helt klart var att mässan andades optimism efter ett ganska surt 2012. Gilla på den! Tänker inte rapporter mycket mer än så här från mässan utan hänvisar till fina rapporter HÄR och HÄR. Alla bilder är mina egna och vill ni ha mer information så håll muspekaren stilla på bilden! Kram på er! // Sofie 

Bilder: [room] by sofie

4 reaktioner på ”Snapshots from Formex”

  1. Pingback: Formex from bloggers’ point of view | Husligheter – inredning och design som blogg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *