Val av tapeter och mattor?

Ja, igår var jag på uppdrag i Helsingborg. Först julskyltade jag på Apoteksgruppen och därefter hade jag möte med kunden jag inreder kontor till just nu! Jag presenterade mina idéer och ledningen slukade förslaget med hull och hår. En skön känsla ”att pricka rätt” och härligt att se deras längtan efter, att se sin arbetsplats förvandlas. Såhär såg det ut när jag dukat upp mina förslag och prover.

Önskar er en fin tisdag! Kram // Sofie

Bilder: room by sofie via iphone

3 reaktioner på ”Val av tapeter och mattor?”

 1. Hej,
  jag saknar dina bilder från skyltningarna på apoteksgruppen.
  Detta eftersom jag själv skyltar på vårt apotek (också apoteksgruppen) i Åre.
  Vi har ju inte så stora apotek här omkring att få inspiration ifrån, så jag skulle bli jätteglad om du kan lägga upp något foto från dina skyltningar där igen 🙂
  Du har en helt underbar blog som jag är in på väldigt ofta! Tack!
  /Maria

  1. Hej Maria! Tack för ditt mail och dina fina ord om bloggen!
   Du får skriva till din ”affärscoach” och säga att du saknar mina bilder. Har förstått att det är många som inspirerats av mina skyltningar. Vad jag förstod så är där en ny inredare som inspirerar och tipsar nu! Just nu pausar vi i Helsingborg så jag har inga bilder att visa.

   Lycka till! Sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *