Att ha mycket på agendan…

Det är full fart på många plan just nu. När stressfaktorer gör sig påminda kämpar jag för att omvandla dem till positiv energi. Det har jag lovat mig själv. Jag har ju världens roligaste jobb! Veckan som kommer bjuder med skyltning samt inredningspresentation i Helsingborg, hemma-hos reportage med bästa Daniella. Toppar veckan med stort bloggevent i Kosta och lördag och söndag hittar ni mig på Ikea Älmhult varuhuset. Bjuder er med en bild från veckans homestaging i Malmö som också ska färdigställas nästa vecka. I förgrunden ser ni skrivbordet jag målade om för lite sen, en sjuanstol i valnöt med armstöd och de fina vykorten med citat kommer från Lagerhaus. Hoppas ni haft en skön helg! Kram // Sofie

20121125-222826.jpg
Bild; room by sofie

3 reaktioner på ”Att ha mycket på agendan…”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *