Idag inreder jag kontor…

Det bästa med mitt jobb som inredare, är att få hjälpa andra få det trivsamt. Idag står kontorsinredning på min agenda och förutsättningarna är som ni ser toppen. En sekelskiftslägenhet som idag hyser ett stort antal medarbetare på ett växande företag. Kontorerts nya personalchef ville förbättra inredningen och arbetsmiljön för de anställada. Inrednings var alltså det som stod som nr.1 på prioriterningslistan. Tänk om alla chefer tänkte så!  Bättre och trvisam miljö gör att alla presterar bättre. Det ska vara kul att komma till jobbet! Hur ser det ut på din arbetsplats? Behov av proffesionell hjälp? Maila mig gärna; sofie@roombysofie.se

Nu drar jag till Helsingborg! Kram // Sofie  

2 reaktioner på ”Idag inreder jag kontor…”

  1. Ah, det där har varit min vardag de tre senaste åren – att inreda kontor! Roligt! Det finns sååå mycket man kan göra utan att det behöver kosta multum för att åstadkomma en miljö som fungerar, kommunicerar kundens varumärke och värderingar och är inspirerande att jobba i. Stort lycka till!

  2. Pingback: Val av tapeter och mattor? | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *