Renoveringsobjektet; Status

Nu är all målning och tapetsering klar i “renoveringsobjektet” och i helgen som gick kom även det mattlackade ekgolvet är på plats. Nu är det dags att påbörja köket. Sist jag var på plats var jag såhär glad och det är helt klart en “boost” att se när alla bitarna börjar falla på plats. Väggfärgen i sovrummet är denna, som jag talat mig varm och på min senaste föreläsning HÄR. Riktigt snygg blev det, och det där med färg ger boendet det där lilla extra. Hoppas ni har en fin helg! Själv fortsätter jag kuta Milano runt. Vilken inspirerande stad! Kram // Sofie

Bilder: [room] by sofie

3 thoughts on “Renoveringsobjektet; Status”

  1. Pingback: Styling & bilder | [room] by sofie

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *