Milano i bilder

Här är jag igen, utvilad och taggad att sätta tänderna i en ny arbetsvecka, tjooohooo! Tänk vad några dagar på ”ny mark” kan göra för själen! Som ni förstår hade vi en skön weekend i Milano och jag bjuder med ett instagramcollage med lite blandade bilder. Fredagen bjöd oss med sol och 16 grader och den dagen kommer jag leva på fram till jul 🙂 !!! Rossana Orlandis fina inredningsbutik var verkligen i en klass för sig själv. Nu förstår jag liksom vad alla menar.

Lite senare idag visar jag min nya kärlek här på bloggen! Neeeej, jag har inte bytat ut min fina man mot en italienare. Jag tog bara ut min födelsedagspresent lite i förväg…hihi! Fin start på veckan! Kram // Sofie

Bilder: [room] by sofie via instagram

3 reaktioner på ”Milano i bilder”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *