Mode+inredning=sant

I mitt yrke som inredare påverkas jag minst sagt av modet. Material -såklart! Och ingen har väl missat att det just nu sköljer en våg av koppar och röda toner över oss. Även strukturer och färger smittar av sig i inredning. Modebranschen en stor inspirationskälla för mig och en värld som går hand i hand med inredning och design. Något som jag minst sagt fick uppleva i modets huvudstad och mecka helgen. Här ser ni alltså ”min-nya-Michael-Kors-kärlek” som fick följa med oss från Milano. En förtidig födelsedagspresent i form av en klocka som jag tittat på ett tag. I december fyller jag nämligen år, vi har bröllopsdag samt att det är julafton. Allt i samma vecka. Så visst var det snällt av mig *blink blink* att hjälp mannen på traven med en om än förtidig present. Det var faktiskt M som pushade lite extra att vi skulle köpa och nu är jag helnöjd! Undrar bara om jag får börja använda redan nu 😉 ?! Hmm, vi får väl se. Måste bara få den justerad lite. Undrar om denna söta tjejen kanske kan hjälpa mig? Kram // Sofie

Bild: room by sofie

6 reaktioner på ”Mode+inredning=sant”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *