Installation från taket

Idag delar jag en bild som jag hittade på minneskortet. Det var nog inte meningen att jag skulle använda den här på bloggen -utan mer för egen inspiration. ”Liiiiite-oskarp-om-man-säger-så”! Men jag tycker den är SÅ läcker med allt tyg, som från taket möter rummet. Det ser ut som en enda stor himmel med fluffiga moln. Känner liksom för att kasta mig uppåt! Verkligen läckert och just textil är något vi behöver nu när hösten och vintern närmar sig. Kanske läge att göra en instalation med vitt fluffigt tyg i studion?!  Bilden har jag tagit vid något tillfälle när jag besökt fina Artilleriet i Göteborg och Kvistlampan i koppar blir en ruff och rå kontrast till molnen. Fin måndag vänner! Kram // Sofie 

Bild: [room] by sofie

4 reaktioner på ”Installation från taket”

  1. Det roliga med den Baldakinen på Artilleriet är ju att den inte är herrejössesdyr heller. Man får en rejäl pjäs för 1800 kr. De hade kunnat ta det tredubbla och sålt ändå….

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *