Stå emot!

I början på veckan skyltade jag årets kanske viktigaste kampanj för Apoteksgruppen i Helsingborg. Rosa Bandet-kampanjen som går under namnet -Stå emot! Jag fäste presentband mellan väggar, golv, kors och tvärs och i dem band jag fast rosa reflexer och vanliga rosa pins. Det blev väldigt effektfullt och jag gillar när en skylt byggs upp och blir tredimensionell. Det gäller att variera sin exponeringen så den blir levande och känns uppdaterad från gång till gång.  

Nu ska jag kurerar mig efter nattens otäcka låsning i ljumsken. I morse kunde jag varken gå, stå eller röra mitt högra ben. När sjukvårdsupplysningen kopplade mig till 112 och jag hörde ordet förlamning ökade pulsen vill jag lova. Det hela slutade dock hos naprapat i Malmö och jag är nu mycket mycket bättre. Inga känningar alls! Tack för hälsningar på Facebook, sms och mail. Fin kväll till er friends! Kram // Sofie

Bilder: [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *