Sarjaton på jobbet!

Ni som ätit och druckit ur Sarjatonporslinet, vet att det är något utöver det vanliga! När jag flyttade ut kontoret, till min inredningsstudion, bestämde jag mig för att muggarna i terrakottafärg skulle bli en del av inredningen. Det gifter sig fint med mina plywoodklädda väggar. Idag gästbloggar jag på Design Day by Day -läs mer HÄR.  

Bilder: [room] by sofie

8 reaktioner på ”Sarjaton på jobbet!”

 1. Så bra den färgen passar dig och din fina studio Sofie! Efter att ha inspirerats av ditt såå fina blogginlägg på Design day by day vill jag baka äppelpaj nu med det samma. Mums!

  Kram Daniella

   1. Tack för svaret 🙂
    Ska klicka hem ett sådant ! Finns ett som är 110×90 och ett som är 139 x110 ?
    Antar att du har det mindre av dom ?

 2. Pingback: Masonit och mässing | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *