Miss you Mallorca.

På begäran visar jag bilder från vår bloggresa på Mallorca. Ni som varit där vet att Palma är fantastiskt men också alla mysiga byar, maten, de marockanska basarerna (…jag var SÅ nära att köpa med mig ett mintfärgat handfat hem, men hejdade mig själv när jag fick känna hur mycket det vägde!) alla marknader och för att inte tala om de gömda små stränderna som man inte hittar till som turist. Det var långa dagar med shopping, luncher, vin men faktum var att det var nattetid som flera bra affärsideér föddes. Redan om några veckor sätter vi igång vårt första projekt! Tack tjejer för att ni finns! Och Mallorca -hoppas vi ses snart igen! 😉  

Bilder: room by sofie

4 reaktioner på ”Miss you Mallorca.”

  1. Pingback: Höjdpunkter 2012 | [room] by sofie

  2. Pingback: Hemma hos Purple Area | [room] by sofie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *