Hemma hos Purple Area

Veckan har varit fullspäckad. Mest med roligheter faktiskt. I torsdags hade vårt bloggnätverk månadsmöte. Är du ny läsare kan du klicka HÄR och HÄR för att att se vilka vi är och lite vad vi hittar på med när vi ses. Vi är ett tight, sammansvetsat gäng som utbyter erfarenheter inom inredning och egenföretagande och just nu ligger vårens inspirationsresa på planeringsbordet.

Varje gång jag kommer hem till Susann blir jag lika fascinerad. Det är något i väggarna. Deras hus känns så otroligt genomtänkt, tidlöst och härligt att vara i. Susann är lite av en mästarinna på att blanda olika material (betong, trä, grovstickat, glas, metall) och jag vill hävda att Susann är en av få som får betong och rostfritt att kännas ombonat om mysigt! Ni som läser hennes blogg; Purple Area vet att Susann gillar grått och att hon är en fena på att bygga stileben. Huset känns danskt inspirerat och att det är byggt för 15 år sedan märks inte en sekund. Det skulle lika gärna kunna vara byggt igår. Ja, i torsdags hade jag laddade kameraväskan, tror ni inte att jag glömde minneskortet hemma i datorn. Nåväl, jag fick till helt okej bilder med mobilen. Håll till godo och inspireras och njut av helgen! Kram / Sofie 

Hus-fasad-trädgård-KÖK-Hemmahos_Susann Larsson_Purple Area_bänkskivahyacinter_glas_purlpearea_Susann Larsson Susann Larsson-Purlple Area-Betong-hus-material-trappa-kök-soffa- image (1) image (2)

Bilder: Bild 3; Susann Larsson övriga; room by sofie via iphone 5

1 reaktion på ”Hemma hos Purple Area”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *