Konsten att inreda personligt

Det har varit dålig uppdatering här på bloggen, sorry! Efter Mallorcaresan har jag såklart haft lite att jobba ikapp , men efter gårkvällens nattskift känns det som jag är på banan igen. Ni som följer mig på instagram har sett att jag fotat lite i studion men även packat upp efter tömning av homestagingobjekt. Tack alla ni som följer mig både här och där! Idag visar jag ett personligt och välinrett hem. Om ni bara visste hur sugen jag är på att inreda med brunt här hemma i 20-talsvillan. Ut med det grå och in med vinters varma trendfärg -brunt!. Till våren spås allt det grå försvinna och brunt känns kul. 

Nåväl, här ser ni en mer personlig lya än den jag visade här. Ellerhur känner man att det bor någon med stil här? Någon med fingetoppskänsla. Ja, jag skulle kunna flytta in på en gång. Och de som säger att textilier på sängen inte gör skillnad, får ta sig en extra titt på bilderna 😉 !!! Vem skulle inte vilja vakna upp i den sängen?! Hej torsdag, nu kör vi! Kram // Sofie

Bilder: Stadshem.se

7 reaktioner på ”Konsten att inreda personligt”

  1. Ja va skönt att brunt kommer mer och mer, vi har en del träbrunt i vårt hem och en del till ’är på gång in. Tycker det är varmt ihop med svart och vitt. & tipset här uppe med lila som kontrastfärg var ju super, det ska jag nog sno till vårt sovrum.

  2. Makalöst snyggt, åker direkt till inspirationsmappen! Funderar hur jag själv skulle kunna göra en sån där snygg bricka med fina saker på, utan att den direkt åker i backen när nyfikna tvååringen är i farten!
    Brunt – känner liksom spontant nja? Gärna i form av skinn och trämöbler, men annars? Visa jättegärna lite fler snygga bruna miljöer! Jag hann liksom aldrig haka på den grå trenden så jag inspireras gärna till något nytt, hihi 🙂
    Gött med Mallorca, ibland är det välbehövligt med friska fläktar!

  3. Fantastiskt fint! Men jag är inte riktigt redo för brunt ännu…gillar fortfarande grått. Men man kanske kan smyga in det lite succesivt… 🙂 Önskar dig en trevlig helg! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *